Modelele de anul acesta au stârnit controverse, în urma informaţiilor că la examenele de bac şi Evaluare Naţională 2019 au fost introduse teste grilă. Miercuri Seara, oficialii DIN învăţământ chiar au délivré modele de subiecte conţinând texte grilă. Le-au retras însă Rapid, la cererea ministrului Rovana Plumb. Modelele de subiecte la bac 2019 nu mai conţin teste grilă, aşa cum au fost propunerile iniţiale, publiez în urmă cu Două zile. Bacalaureat 2018. Modèle de subiect pentru Proba orală de limba engleză. MODELE de subiecte pentru probele orale DIN fevarie sunt publiez pe site-ul ministerului educației. Competenţe lingvistice Model limba germană modernă Vezi şi aici: Bacalaureat 2018. MODELE de subiecte pentru probele orale DIN fevarie în cele DIN urmă, Ministrul Educaţiei a precizat că şi la Bacalaureat, şi la Evaluarea Naţională, va fi luată în calcul introducerea testelor grilă în anul 2020. Noile modele de subiecte au fost astfel date publicităţii Cu 2 zile întârziere.

Înscrierea la prima sesiune a Bacalaureatului va fi în perioada 27-31 mai. Rezultatele la bac 2019, primele după susţinerea probelor, vor fi anunţate PE 8 iulie, iar PE 13 iulie, după soluţionarea constestaţiilor, vor fi publiez notele finale. Prin comparaţie, rezultatele la bac 2018 au fost anunţate mai devreme, PE 4 iulie. 6 iulie: Proba obligatorie a profilului (Proba E) c) Elevii trebuie să rezolve mai multe subiecte, între Care: să răspundă la o serie de întrebări pe baza unui Text la prima, să aleagă o serie de răspunsuri corecte dintr-o grilă de întrebări, să redacteze un scurt e-mail, precum și un scurt eseu argumentativ PE o temă dată (de exemplu, de ce este important ca elevii să studieze o limbă străină). EI mai trebuie să asculte un texte în limba la Care susțin Proba și pe baza lui să răspundă la Naomi întrebări. Limba modernă 2: Decker B 2 pentru competenţele de receptare; Decker B 1 pentru competenţele de producere. Afișarea primelor rezultate are ca Termen Data de 4 iulie (până la ora 12:00) și e urmată de depunerea contestațiilor (orele 12:00 – 16:00). Între 5 și 8 iulie vor fi soluționate contestațiile, în timp ce afișarea rezultatelor finale este prevăzută pentru Data de 9 iulie. În ordinul ministrului privind organizarea şi desfășurarea examenului de baccalauréat national-2017, se arată, la articolul 12, care sunt regulile pe care candidații trebuie să le respecte în Sala de examen.

. 7, 10-11 iunie-Evaluarea competențelor digitale limba modernă 1 (ambele Rute de calificare, toate calificările profesionale): Decker B 2 pentru toate competenţele. (4) se interzice candidaților să aibă, în salile de examen, asupra Lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încalțăminte, în penare și altele asemenea, sau în băncile în care sunt asezați în sălile de examen, telefoane mobile, căști audio, precum și orice mijloc Electronique de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la Internet/la rețele de socializare, ce ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidați ori cu extériorul. . Puteți descărca modelele de subiecte și baremul de corectare pentru Proba orală la limba engleză de pe site-ul pus la dispoziție de Ministerul Educației. Conforme principiilor fondement entale ALE curriculum-ului Naţional, examenul de Bacalaureat la limba engleză se organizează pe baza unei programe de examen construită strict pe baza programelor şcolare de trunchi comun aflate în uz. BACALAUREAT 2016. Absolvenții claselor a XII-a vor susține Proba orală la limba străină în perioada 27 iunie și 1 iulie.

EI pot alege să susțină Proba la una DIN limbile: engleză, franceză, germană, ebraică, italiană, japoneză, portugheză, rusă, espagnol sau turcă.